Bedrijfsgegevens

 

Arbo Bemiddeling Rosmalen

Meester Vriensstraat 2

5246 JS  Rosmalen

073-691 17 21

info@arbobemiddelingrosmalen.nl

KvK: 17157318

BTW: NL817647430B01

Over ABR


Arbo, verzuim en meer

Als onafhankelijke en professionele arbodienstverlener en verzuimbegeleider helpen we werkgevers om zieke of verzuimende werknemers weer snel aan het werk te krijgen. Tijdens dat proces ontzorgen we u op elk niveau: van administratie en begeleiding tot en met bemiddeling en preventieve maatregelen.

 

Natuurlijk vindt u het welzijn van uw werknemers belangrijk. Maar tegelijkertijd heeft u geen tijd om u bezig te houden met verzuimbegeleiding en re-integratietrajecten.

 

Gelukkig kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Vanaf de ziekmelding tot en met de dag waarop uw werknemer weer aan het werk gaat: we bewaken alle stappen in het proces. Bovendien zorgen we voor snelle oplossingen waarmee u én uw werknemer geholpen zijn.

 

Slagvaardig

Daarbij gaan we zeer slagvaardig te werk met onze eigen doortastende aanpak: we gaan in gesprek, luisteren aandachtig, we achterhalen en krijgen al snel het (werkelijke) probleem boven tafel. En dat doen we zónder daarbij wederzijdse belangen uit het oog te verliezen.

 

En ligt het gecompliceerder? Dan beschikken we over korte lijnen met andere zorgverleners, zoals trainer / coaches, mediators, psychologen en fysiotherapeuten.

 

Want of het nou linksom of rechtsom moet: we onderzoeken mogelijkheden en krijgen uw werknemer weer aan het werk. Zónder dat u er omkijken naar heeft.

Diensten

Begeleiding

 

Bemiddeling

 

>  RI&E

>  Wachtlijstbemiddeling

>  Conflictbemiddeling

Onderzoek

 

Verzuimcijfers omlaag?

Verzuim verlagen? Gebruik maken van één van onze andere diensten? Wij adviseren u graag. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Ons doel:

'Uw zieke medewerkers zo snel mogelijk en succesvol laten terugkeren in het arbeidsproces.’

Het team

Profielfoto Gérard der Kinderen

Gérard der Kinderen

  • Grey LinkedIn Icon
Profielfoto Saskia der Kinderen

Saskia der Kinderen

  • Grey LinkedIn Icon
Profielfoto Gerrald van Veghel

Gerrald van Veghel

  • Grey LinkedIn Icon